Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Selvmordets tabu

Debat/ Selvmordets tabu

7. sep. 2014
Martin Hall
MARTIN HALL
Email
Martin Hall (født 26. april 1963) er en dansk musiker, komponist, sanger og forfatter. Med flere anmelderroste bøger og plader bag sig og en konstant evne til at overraske har Martin Hall formået at tage rejsen fra den eksperimenterende litteratur og musiks undergrund til maintream-søgelysets midte.
”Hvad jeg dog stadig sidder tilbage med er samme fornemmelse, ... af at blive fuldkommen overvældet af statistiske materialer. At jeg'et sjældent eksisterer i det offentliges annaler og oversigter. At den personlige fortælling simpelthen er uønsket.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Dagbladet Information har her i løbet af sommermånederne bragt en artikelserie, der fokuserer på selvmord, et emne som vi danskere pressestatistisk set ellers ikke er meget for at berøre.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.