Kommunen.dk
MENU

Debat/ Satire-terror splitter den blå blok

Debat/ Satire-terror splitter den blå blok

18. jan. 2015
Lars Trier Mogensen
LARS TRIER MOGENSEN
RADIOVÆRT OG KOMMENTATOR
Email
Lars Trier Mogensen er vært på debatprogrammet ’Det Røde Felt’ på Radio24syv. Han kommenterer også politik på dagbladet Information.
”Betyder kombinationen af situationens alvor i Danmark, Socialdemokraternes retspolitiske hårdhed og den borgerlige splittelse mellem konservative og liberale, at terror ikke længere er dømt til at være en tabersag for SR-regeringen i en valgkamp?”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Truslen mod bladtegnere og religionskritikere er nu så håndgribeligt brutal, at danske politikere ikke har kunnet undgå at forholde sig til sandsynligheden for en eskalation af en i forvejen anspændt situation. Men rollerne er vredet rundt: Efter likvideringerne af tegnere, ansatte og politifolk ved satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris har SR-regeringen i de seneste dage strakt sig til det yderste for at signalere en stadig hårdere strammerattitude.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.