Kommunen.dk
MENU
Bliv allerhelst hjemme. Men hvis I kommer - så tag jeres forholdsregler. Det er budskabet fra borgmestrene på Ærø, Læsø, Fanø og Samsø her hen mod påsken. Ifølge borgmester på Samsø, Marcel Meijer (S), skal folk være velkomne på Samsø, men hvis man kan finde et andet sted at holde ferie, skal man i hvert fald ikke høre noget fra os, som han siger.
Bliv allerhelst hjemme. Men hvis I kommer - så tag jeres forholdsregler. Det er budskabet fra borgmestrene på Ærø, Læsø, Fanø og Samsø her hen mod påsken. Ifølge borgmester på Samsø, Marcel Meijer (S), skal folk være velkomne på Samsø, 'men hvis man kan finde et andet sted at holde ferie, skal man i hvert fald ikke høre noget fra os', som han siger.
Foto: Johan Nilsson, Ritzau Scanpix

Så fik (næsten) alle kommuner corona

Så fik (næsten) alle kommuner corona

Kun Fanø og Samsø har sneget sig helt udenom smitte med coronavirusset. Ærø og Læsø har haft smittede, men er nu fri igen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Først var de otte tilbage. Så var de fem. Nu har alle kommuner haft corona - undtagen to af øerne, der helt har holdt virusset for dørene. Fanø og Samsø har endnu ikke haft nogen officielt konstaterede smittetilfælde, selvom virusset har godt tag i resten af landet og især i hovedstadskommunerne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.