Bliv allerhelst hjemme. Men hvis I kommer - så tag jeres forholdsregler. Det er budskabet fra borgmestrene på Ærø, Læsø, Fanø og Samsø her hen mod påsken. Ifølge borgmester på Samsø, Marcel Meijer (S), skal folk være velkomne på Samsø, men hvis man kan finde et andet sted at holde ferie, skal man i hvert fald ikke høre noget fra os, som han siger.
Bliv allerhelst hjemme. Men hvis I kommer - så tag jeres forholdsregler. Det er budskabet fra borgmestrene på Ærø, Læsø, Fanø og Samsø her hen mod påsken. Ifølge borgmester på Samsø, Marcel Meijer (S), skal folk være velkomne på Samsø, 'men hvis man kan finde et andet sted at holde ferie, skal man i hvert fald ikke høre noget fra os', som han siger.
Foto: Johan Nilsson, Ritzau Scanpix

Så fik (næsten) alle kommuner corona

Kun Fanø og Samsø har sneget sig helt udenom smitte med coronavirusset. Ærø og Læsø har haft smittede, men er nu fri igen.

 ø-isolation

Af Emma Oxenbøll | [email protected]

Først var de otte tilbage. Så var de fem. Nu har alle kommuner haft corona - undtagen to af øerne, der helt har holdt virusset for dørene. Fanø og Samsø har endnu ikke haft nogen officielt konstaterede smittetilfælde, selvom virusset har godt tag i resten af landet og især i hovedstadskommunerne.

Det viser de daglige overvågningsrapporter siden den 16. marts, hvor Statens Serum Institut begyndte at offentliggøre smittetilfælde fordelt på kommuneniveau.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Social & sundhed

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57