Politik fra rødderne

Så er Folkemødet startet

Solskinsøen lever fuldt op til sit navn denne formiddag, hvor Allinge summer af liv, mens arrangører og gæster flokkes til den lille havneby. Borgmester-værten kalder situationen 'kontrolleret kaotisk'

 bornholm

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

- Kontrolleret kaotisk – og sådan skal det jo være, lyder meldingen fra Bornholms borgmester, Winnie Grosbøll (S), om den tilstand, der i øjeblikket hersker i den lille havneby. Folkemødet er så småt begyndt at tage form – arrangører slår telte op og finder sig tilrette, mens gæster og politikere forsøger at orientere sig i avisen Kommunens officielle Folkemødeavis, der også blev lystigt læst på færgeoverfarten på vej til øen her til morgen. Bertel Haarder (V) var en af de morgenfriske, der var med på ekspres-færgen fra Simrishamn ved ni-tiden, og som på overfarten tog sig en snak om gårsdagens fodboldkamp mod Portugal. Den folkelige stemning havde således indtaget færgeturen.

Selvom det officielle program først bliver skudt i gang klokken 15.00 på Cirkuspladsen med en tale af Winnie Grosbøll, har borgmesteren allerede være rundt og 'snuse' lidt:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57