Kommunen.dk
MENU

Så er Folkemødet startet

Så er Folkemødet startet

Solskinsøen lever fuldt op til sit navn denne formiddag, hvor Allinge summer af liv, mens arrangører og gæster flokkes til den lille havneby. Borgmester-værten kalder situationen 'kontrolleret kaotisk'

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

- Kontrolleret kaotisk – og sådan skal det jo være, lyder meldingen fra Bornholms borgmester, Winnie Grosbøll (S), om den tilstand, der i øjeblikket hersker i den lille havneby. Folkemødet er så småt begyndt at tage form – arrangører slår telte op og finder sig tilrette, mens gæster og politikere forsøger at orientere sig i avisen Kommunens officielle Folkemødeavis, der også blev lystigt læst på færgeoverfarten på vej til øen her til morgen. Bertel Haarder (V) var en af de morgenfriske, der var med på ekspres-færgen fra Simrishamn ved ni-tiden, og som på overfarten tog sig en snak om gårsdagens fodboldkamp mod Portugal. Den folkelige stemning havde således indtaget færgeturen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.