dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Den tidligere Enhedsliste-profil Pernille Rosenkrantz-Theil skal som ny social- og indenrigsordfører være Socialdemokraternes stemme udadtil på kommunalområdet, idet partiet har valgt at nedlægge kommunalordførerposten.
Foto: Niels Hougaard / Polfoto
Den tidligere Enhedsliste-profil Pernille Rosenkrantz-Theil skal som ny social- og indenrigsordfører være Socialdemokraternes stemme udadtil på kommunalområdet, idet partiet har valgt at nedlægge kommunalordførerposten. Foto: Niels Hougaard / Polfoto

S skal være hele Danmarks parti

S skal være hele Danmarks parti

Det er en god socialdemokratisk dyd at tage sig af de sociale problemer der, hvor de er størst, mener partiets nye indenrigs­ordfører Pernille Rosenkrantz-Theil. Hun vil derfor have fokus på den del af landet, der er blevet “kørt over” af de senere års centralisering.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det må aldrig være barndomshjemmets postnummer eller vores families uddannelsesbaggrund, der skal få lov at bestemme, hvordan livet kommer til at se ud, sagde Socialdemokraternes nye formand Mette Frederiksen, da hun i juni overtog roret i det gamle arbejderparti.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier