Kommunen.dk
MENU
Den tidligere Enhedsliste-profil Pernille Rosenkrantz-Theil skal som ny social- og indenrigsordfører være Socialdemokraternes stemme udadtil på kommunalområdet, idet partiet har valgt at nedlægge kommunalordførerposten.
Foto: Niels Hougaard / Polfoto
Den tidligere Enhedsliste-profil Pernille Rosenkrantz-Theil skal som ny social- og indenrigsordfører være Socialdemokraternes stemme udadtil på kommunalområdet, idet partiet har valgt at nedlægge kommunalordførerposten. Foto: Niels Hougaard / Polfoto

S skal være hele Danmarks parti

S skal være hele Danmarks parti

Det er en god socialdemokratisk dyd at tage sig af de sociale problemer der, hvor de er størst, mener partiets nye indenrigs­ordfører Pernille Rosenkrantz-Theil. Hun vil derfor have fokus på den del af landet, der er blevet “kørt over” af de senere års centralisering.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det må aldrig være barndomshjemmets postnummer eller vores families uddannelsesbaggrund, der skal få lov at bestemme, hvordan livet kommer til at se ud, sagde Socialdemokraternes nye formand Mette Frederiksen, da hun i juni overtog roret i det gamle arbejderparti.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.