Kommunen.dk
MENU
Da Birgit Lise Andersen blev skoleleder på Strandgårdskolen i 2004, stod det hurtigt klart for hende, at de havde brug for længere tid med børnene. Derfor blev skolen landets ellevte helhedsskole i 2011.	Foto: Polfoto
Da Birgit Lise Andersen blev skoleleder på Strandgårdskolen i 2004, stod det hurtigt klart for hende, at de havde brug for længere tid med børnene. Derfor blev skolen landets ellevte helhedsskole i 2011. Foto: Polfoto

S genopfinder social arv som mærkesag

S genopfinder social arv som mærkesag

Socialdemokraterne skal på den kommende weekends kongres tage stilling til et nyt arbejdsprogram, der skal danne rammen om partiets politik op til og efter et valg. Det handler om at bryde den negative sociale arv, som er en del af partiets grundlag, forklarer næstformand Mogens Jensen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er hverken grå beton, slitage eller ghettoattitude, der møder dig, når du træder ind på Strandgårdskolens område i Ishøj. Tværtimod er det en nyanlagt legeplads omgivet af nyrenoverede lokaler med interaktive tavler og en guldmærket økologisk kantine, der serverer både gratis morgen- og eftermiddagsmad til børnene.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.