Politik fra rødderne

Personer med udviklingshæmning, socialt udsatte og psykisk sårbare får nu hjælp til at flytte fra institution til egen bolig gennem udslusning i Roskilde Kommune.
Personer med udviklingshæmning, socialt udsatte og psykisk sårbare får nu hjælp til at flytte fra institution til egen bolig gennem udslusning i Roskilde Kommune.
Foto: Bent Bach / Ritzau Scanpix

Roskilde henviser udviklingshæmmede til midlertidige boliger

Roskilde tester muligheden for midlertidig udleje til udviklingshæmmede og psykisk sårbare. Det skal skabe et tilbud mellem egen bolig og institution.

 mellemstation

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Nogle borgere er så udsatte, at de ikke kan bo i egen bolig. De ender som oftest på institutioner med andre udsatte borgere. Men nogle af dem er også for lidt udsatte til, at de faktisk hører hjemme på institutionen. For rask til at være på institutionen, men for dårlig til at bo alene. Især drejer det sig om udviklingshæmmede, psykisk sårbare og personer med sociale udfordringer.

Og hvad gør man så med dem?

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Innovation

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57