Politik fra rødderne

Rocker-advokat skal tale rådmands sag

Frederiksberg indhenter tungt skyts til at forsvare Pernille Høxbro (K), når hun i retten skal forklare, hvorfor hun anklager en daginstitu-tion for nepotisme.

 forsvar

Af Laura Fischer Larsen | [email protected]

Michael Juul Eriksen er kendt som en af landets førende forsvarsadvokater med klienter som Jørn 'Jønke' Nielsen og Brian Sandberg i sit bagkatalog. Nu har Frederiksberg Kommune hyret ham til at forsvare rådmand for børneområdet, Pernille Høxbro (K), i en sag om anklager om nepotisme mod den selvejende institution Lindevang. Det får dog ikke bestyrelsen i Lindevang, der har stævnet rådmanden for injurier, til at ryste i bukserne.

- At kommunen vælger at bruge penge på en af landets dyreste forsvarsadvokater i en sag mod en lille selvejende institution, fortæller mig, at kommunen har erkendt, at de har en meget dårlig sag, siger Daniel Lord, bestyrelsesformand i Lindevang.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57