Kommunen.dk
MENU

Region Sjælland klar til OPP-projekt

Region Sjælland klar til OPP-projekt

Region Sjælland vil udbyde stråleterapibygning på Næstved Sygehus til en privat aktør

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Region Sjælland ønsker, at en privat virksomhed skal overtage den eksisterende stråleterapibygning på Næstved Sygehus, opføre en ny bygning til stråleterapi og være ansvarlig for det udvendige vedligehold af bygningerne i en 10-årig periode.
Der annonceres nu efter virksomheder, der vil byde ind på denne opgave. Et enigt regionsråd besluttede i august, at udvidelsen af stråleterapien på Næstved Sygehus skal gennemføres som et såkaldt offentligt-privat partnerskab (OPP). Regionen er nu så langt med planlægningen, at der annonceres efter virksomheder, som vil forsøge at blive prækvalificeret til at byde på opgaven. Dermed begynder konturerne af det første OPP-projekt på hospitalsområdet i Danmark nu at tegne sig.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.