Kommunen.dk
MENU

Debat/ Regeringspartiernes rolleskift

Debat/ Regeringspartiernes rolleskift

25. mar. 2012
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

ABF-partiernes første tid på regeringsbænkene har helt indlysende været en PR- og vælgermæssig fiasko. Det må være konklusionen henset til den enestående dårlige presse, den nye regering har fået i sine første tre måneder samt de ret entydige meningsmålinger, hvor flere og flere vælgere massivt fravælger den røde blok. I stedet sætter svingvælgerne ­deres lid til det tidligere statsministerparti Venstre, som i parentes bemærket er eneste borgerlige parti, der siden valget har mødt fremgang i de samme målinger.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.