Kommunen.dk
MENU

Debat/ Regeringen pakker reformerne sammen

Debat/ Regeringen pakker reformerne sammen

17. maj 2013
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Efter en massiv mediekampagne over et halvt år fik Enhedslisten, LO-fagbevægelsen, Ekstra Bladet, socialrådgiverne, økonomer fra Roskilde og Aalborg universiteter, direktør Verner Sand Kirk fra A-kassernes Samvirke og ikke mindst et stadigt mere frustreret bagland hos S og SF endelig overbevist De Radikale om, at tiden var inde til at spænde endnu et sikkerhedsnet under de mennesker, der til sommer står til at falde ud af dagpengesystemet. Det sker blandt andet med indførelsen af en ny – men midlertidig – ’arbejdsmarkedsydelse’, der berettiger folk til en lav indtægt, uden at de behøver at sælge deres faste ejendom, eller at ydelsen modregnes i ægtefællers indkomst.  I realiteten genindfører regeringen – midlertidigt – den fireårige dagpengeperiode blot med lavere dagpengeydelser de sidste to år.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.