Kommunen.dk
MENU

Debat/ Regering står i møgsager til halsen

Debat/ Regering står i møgsager til halsen

30. sep. 2012
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Socialdemokraterne kom forrige weekend igennem en kongres, hvor S-toppen fik købt sig lidt tid i baglandet. Statsminister Helle Thorning-Schmidt og hendes ministre forsvarede regeringens politik, det bedste de havde lært, uden at det gav anledning til den store begejstring. Værre blev det, da tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen stjal billedet ved at give alle kritikerne af regeringens politik på dagpengeområdet ret og kritiserede regeringspartneren Margrethe Vestager (R), hvorved Nyrup blot fik understreget, hvor denne regering – ifølge mange socialdemokrater – ikke har leveret varen.

Lige så snart S-kongressen var forbi, kom regeringstoppen hjem til hverdagen på Christiansborg, hvor både oppositionen til højre og til venstre i et samråd grillede statsministeren og hendes håndtering af den såkaldte 'Sass-sag', der handler om, hvorvidt det ministerielle embedsværk og særligt PET har haft en finger med i spillet, da socialdemokraten Henrik Sass Larsen i fjor og nærmest på dørtrinnet til Finansministeriet, ikke kunne 'sikkerhedsgodkendes'. Statsministeren selv har skiftet forklaring så mange gange, at ingen længere kan følge med. Og sagen bliver hele tiden værre, fordi der konstant kommer nye oplysninger og spekulationer frem.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.