Politik fra rødderne

Randers afviser kritik: Vil redde skrantende familieafdeling

Formanden for Børne- og Skoleudvalget i Randers, Anders Buhl-Christensen (V), kan ikke genkende plejefamiliernes kritik. Hverken den, der kommer fra de enkelte plejefamilier i Randers eller den fra Plejefamiliernes Landsorganisation.

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Randers Kommune har ikke fjernet børn fra familier, der har afvist at gå ned i løn, og heller ikke udsat plejefamilieområdet for en spareøvelse. Det siger Anders Buhl-Christensen (V), formand for Børne- og Skoleudvalget.

Han forklarer over for Kommunen, at politikerne for at redde, hvad han kalder en mildest talt skrantende familieafdeling, fra at blive årsag til endnu en Tønder- eller Rebild-sag, har lavet en gennemgående omstrukturering af hele afdelingen. Samtidig viste det sig, at familieafdelingen over de sidste år har kørt med et stort økonomisk underskud, forklarer han.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57