Politik fra rødderne
Foto: Folketinget

R vil være modgift til Christiansborg-sygen

Med Dansk Folkeparti som regeringens afgørende støtte frygter De Radikale, at populistiske sager hurtigt kan ende med tunge lovbyrder i kommunerne. Som ny kommunal-ordfører vil Andreas Steenberg kæmpe for, at beslutninger bliver taget tæt på borgerne.

 ny kommunalordfører

Af Morten Munkholm | [email protected]

Det var en svær beslutning, men den blev truffet, og der var flertal for det, da Region Midt i 2011 valgte at lukke fødeafdelingen i Holstebro. Men blot få måneder senere blev beslutningen annulleret, da Dansk Folkeparti indgik en ny sundhedsaftale med regeringen.

- Der er sådan en syge her på Christiansborg med, at alle problemer, store som små, dem vil Folketingets politikere løse ved at lave noget regulering. I stedet for, at enten den kommune, den institu-tion eller i bund og grund den medarbejder, der har et problem, løser det selv, siger De Radikales Andreas Steenberg, der selv er medlem af regionsrådet i Midtjylland.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Demokrati


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57