Politik fra rødderne

"Vi fører den nødvendige politik"

Det blå mærkat er for længst klistret på regeringens politik, men hos gruppeformand Henrik Sass Larsen er der ikke tvivl. Regeringen gør det rigtige for Danmark – og det i fuld overensstemmelse med de socialdemokratiske værdier.

 interview

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Dystre meningsmålinger, baglandsoprør og pibekoncerter 1. maj har allerede været virkeligheden i denne regerings første knap to år ved magten. Men når regeringen og i særdeleshed de socialdemokratiske frontfigurer er blevet konfronteret med vælgerflugt og kritiske spørgsmål om den førte politik, har svaret igen og igen lydt, at man har sat den rigtige dagsorden og gør det nødvendige for Danmark. Selv for partiernes egne folk kan det dog blive for meget.

- Jeg er dødtræt af at høre om den nødvendige politik, som om teknokrater skal bestemme vores værdier og holdninger, sagde formanden for SF’s faglige landsudvalg Karsten Hønge til Børsen i starten af maj måned i år.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57