Politik fra rødderne

"Jeg køber ikke billedet af kommunerne som under kuede"

Det er overvejende sandsynligt, at Kalundborgs borgmester Martin Damm (V) bliver KL's næste formand. Kommunens Morten Uhrenholdt har forsøgt at fravriste ham en holdning til det – måske – kommende job.

 formand in spe

Af Morten Uhrenholdt | [email protected]

Når Martin Damm afleverer køreregnskab, så skal der afregnes for mange kilometer. Det er ikke fordi, der er lusk, endsige kreativ bogføring i foretagendet. Kalundborgs netop genvalgte borgmester kører virkelig en del i sin sorte Mazda 6.

Da jeg tirsdag første gang forsøgte at ringe til ham, var han lige til møde i Aalborg. Martin Damm er et venligt og imødekommende menneske, så selvfølgelig ringede han senere tilbage, da var han på vej fra Aalborg og hjem til Kalundborg i bilen. Her ventede om aftenen det konstituerende møde i kommunalbestyrelsen. Det tog nu kun en lille halv time.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57