Kommunen.dk
MENU

Debat/ Pinligt op, pinligt ned - gentlemen i dårlig stil

Debat/ Pinligt op, pinligt ned - gentlemen i dårlig stil

3. nov. 2013
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Fjerde lørdag før valgdagen gik plakatkrigen i gang, så sidste led i ordet valgkamp blev helt bogstaveligt. De færreste kunne sige sig fri for at overtræde både skrevne regler: vent til midnat – eller uskrevne regler om, at man for eksempel lokalt begynder klokken 20. LA begyndte i Ørestaden allerede klokken 19.47, fik kritik for ’dårlig stil’, og partiet var også for tidligt ude i Aarhus. Radikale i Fredensborg offentliggjorde selv fotos af egne plakater længe før det tilladte, mens R i Aabenraa i øvrigt helt undlod at hænge plakater op af hensyn til miljøet. Der var for tidlige plakater fra V i København og Greve, S og SF i København og Greve og R i Helsingør – så det ene parti havde ikke meget at lade det andet høre.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.