Kommunen.dk
MENU
Overformynderiets residens på Holmens Kanal i København havde indtil 1982 blandt andet til opgave at bestyre umyndige danskeres formue. Ifølge den danske ordbog betyder “overformynderi en “grov tilsidesættelse af nogens ret til at træffe selvstændige beslutninger ud fra en bedrevidende mening om hvad der er i vedkommendes interesse.
Overformynderiets residens på Holmens Kanal i København havde indtil 1982 blandt andet til opgave at bestyre umyndige danskeres formue. Ifølge den danske ordbog betyder “overformynderi” en “grov tilsidesættelse af nogens ret til at træffe selvstændige beslutninger ud fra en bedrevidende mening om hvad der er i vedkommendes interesse.”
Foto: Mads Jensen, Ritzau Scanpix

Debat/ Pas på hvad du liker

Debat/ Pas på hvad du liker

Facebook er et anklageskrift, vi løbende skriver imod os selv, advarer Kommunen.dk’s web-kritiske elektronikpedel.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Alle morede sig kongeligt dengang i maj 2011, da den australske WikiLeaks talsmand Julian Assange beskyldte Facebook, Yahoo og Google for at være “den ondeste spionmaskine, der nogensinde er opfundet”:

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.