Kommunen.dk
MENU

Debat/ På vej ad Sparevejen

Debat/ På vej ad Sparevejen

24. feb. 2013
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Regeringen er nu godt inde i sit andet leveår, og meningsmålingerne har længe vist, at rød blok er bagud med 10-12 procentpoint i forhold til den blå blok. 

Man kan klandre regeringen for meget, men ikke for at lefle for populismen eller opføre sig økonomisk uansvarligt. I hvert fald hvis man måler med tidligere regeringer. Denne regering vil formentlig i historiebøgerne få en langt pænere karakter af økonomerne end for eksempel Anders Foghs første regeringer, hvor den politiske kapital i befolkningen primært blev brugt til at føre aktivistisk udenrigspolitik med engagement i Irak og Afghanistan frem for for eksempel at kontrollere udgiftsvæksten i den offentlige sektor.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.