Politik fra rødderne

Organisationer ruster sig

Der er glæde over magtskiftet i dansk politik blandt flere interesse organisationer. Men de vil holde øje med den nye politik og kommer her med bud på, hvor nye slags kampe foregår.

 kampklar

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Et lettelsens suk er formentligt undsluppet formanden for Danske Regioner, Bent Hansen (S), da et regeringsskifte i Danmark endelig stod klart sent torsdag aften. Ikke kun fordi hans parti vandt, men også fordi forslaget om at nedlægge hans arbejdsplads, regionerne, nu ikke får flertal i Folketinget.

”Jeg er selvfølgelig rigtig godt tilfreds med, at det forslag nu ser ud til at blive taget af bordet. Det med at lave store strukturreformer med sådan et hovsa-oplæg som led i en valgkamp, det har jeg betragtet som dybt useriøst,” siger Bent Hansen. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57