Politik fra rødderne

Ordførerne kårer succes og fiasko på energiområdet anno 2012

Solcelleordningen, energiaftalen, manglende fut i elbil-markedet og varsler om en fremtidig klimalov. Folketingets energiordførere har peget på de bedste tiltag i årets løb og de mindre heldige takter 

 energi

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

2012 lakker mod enden, og 2013 banker på. Folketingets energipolitiske ordførere har som afrunding på året kåret de vigtigste energipolitiske tiltag for dk-teknik. 
Måske ikke så overraskende peger alle energiordførerne - med undtagelse af Liberal Alliance, der som eneste parti i Folketinget ikke er med i energiforliget -på energiaftalen som årets største succes på området.

- Det sætter en retning for, hvordan vi kan få reduceret CO2-udslippet i Danmark og få skabt en masse nye, grønne arbejdspladser, siger Socialdemokraternes energiordfører Pernille Rosenkrantz-Theil.  

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57