Kommunen.dk
MENU

Debat/ Om at finde plads i kalenderen til de lokale møder

Debat/ Om at finde plads i kalenderen til de lokale møder

14. sep. 2014
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 
”Selv forklarer Rørvig, at der ganske enkelt er flere stemmer at hente i kredsen, hvor han i første omgang ikke var velkommen. 'Simpel valgmatematik’ kaldte han det.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Forrige uge blev folketingsmedlemmet Mads Rørvig (V) direkte anledning til, at en hel bestyrelse i en af de lokale venstrevælgerforeninger trak sig tilbage. Intet mindre. Og begivenheden bliver hermed det nyeste udtryk for de seneste års mere og mere udtalte utilfredshed med , hvad man kunne kalde valgkreds-shopping, ’kendt-kandidat-fløjet-ind-for-at-få-en-sikker-valgkreds’, ’unge-akademikere-uden-erhvervserfaring-skal-ikke-komme-for-godt-i-gang’ og langsom smuldring af den traditionelle kontakt mellem MF’eren og den lokale kreds af partimedlemmer, der sender områdets bedste kvinde eller mand på tinge.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.