Kommunen.dk
MENU
Når man har været forstander på en efterskole i 23 år, bliver man smittet af de unges energi og nysgerrighed. Og begge dele har Ole Vind (V) taget med sig ind jobbet som borgmester. Den energi og dynamik som findes i barndommen og ungdommen er den, vi skal skabe på, og derfor skal gode skoler være dynamoer i vores udvikling af vores landsbyer, siger han.
Når man har været forstander på en efterskole i 23 år, bliver man smittet af de unges energi og nysgerrighed. Og begge dele har Ole Vind (V) taget med sig ind jobbet som borgmester. ”Den energi og dynamik som findes i barndommen og ungdommen er den, vi skal skabe på, og derfor skal gode skoler være dynamoer i vores udvikling af vores landsbyer,” siger han.
Foto: Ole Dalegaard/Ritzau Skanpix

Ole har masser af Vind i sejlene

Ole har masser af Vind i sejlene

Det er svært at være tryghedsnarkoman og genert, når man rider på en bølge af ung energi og har en kone som Bente. Kom med bagom borgmester Ole Vind (V) der vil gøre Hedensted dynamisk, og som giver Hugh Grant baghjul på et dansegulv.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Ole Vind (V) er født i 1964. Opvokset i Hedensted i et parcelhuskvarter med en store- og en lillesøster.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.