Kommunen.dk
MENU

Nye næstformænd kan ikke redde SF-image

Nye næstformænd kan ikke redde SF-image

Nye næstformænd kan ikke redde SF-image, vurderer politisk kommentator Jarl Cordua i et indlæg på Agora. Næstformændene har langt fra den betydningsfulde rolle, som de er blevet tildelt i medierne de sidste par uger.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I weekenden valgte SF's landsledelse Mattias Tesfaye og Mette Touborg som partiets nye næstformænd. Dette skete efter flere ugers debat i medierne mellem SF's to fløje – arbejderisterne og de grønne. Særligt Mattias Tesfaye har været genstand for diskussion på grund af hans ønske om, at SF i højere grad skal være et parti for ‘det kansasklædte Danmark’. Men på trods af furoren omkring Tesfaye, mener Jarl Cordua, at de to kandidater var det bedste valg – i hvert fald set fra et ledelsesmæssigt synspunkt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.