Politik fra rødderne

Nye næstformænd kan ikke redde SF-image

Nye næstformænd kan ikke redde SF-image, vurderer politisk kommentator Jarl Cordua i et indlæg på Agora. Næstformændene har langt fra den betydningsfulde rolle, som de er blevet tildelt i medierne de sidste par uger.

 agora

Af Camilla Boyhus Madsen | [email protected]

I weekenden valgte SF's landsledelse Mattias Tesfaye og Mette Touborg som partiets nye næstformænd. Dette skete efter flere ugers debat i medierne mellem SF's to fløje – arbejderisterne og de grønne. Særligt Mattias Tesfaye har været genstand for diskussion på grund af hans ønske om, at SF i højere grad skal være et parti for ‘det kansasklædte Danmark’. Men på trods af furoren omkring Tesfaye, mener Jarl Cordua, at de to kandidater var det bedste valg – i hvert fald set fra et ledelsesmæssigt synspunkt.

”Nu har partiledelsen fået opbakning til deres politiske kurs, og det er et vigtigt resultat for Søvndal. Det handler om at sætte nogle loyale folk ind, som kan støtte Søvndals og Mögers kurs i stedet for at skulle slås med kritikere, der kunne bremse dem i at gå i den ønskede retning.”

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57