Politik fra rødderne

Ny udlændingepolitik vil øge indvandringen

Regeringens lempelser af udlændingepolitikken betyder flere indvandrere til Danmark, forudser flere eksperter. Opposi tionen vil kende kon sekvenserne.

 politiko

Af Redaktionen | [email protected]

Regeringens kommende lempelser af udlændingepolitikken vil øge tilstrømningen af indvandrere til Danmark. Det forudser flere eksperter i indvandring. Dermed vil vi i fremtiden opleve en årlig indvandring på mere end de godt 59.000 udlændinge, der sidste år fik opholdstilladelse i Danmark.

Torben Tranæs, forskningschef i Rockwool Fondens Forskningsenhed, har beskæftiget sig indgående med indvandringen til Danmark og forventer ”en vis stigning i tilstrømningen” på baggrund af de bebudede lempelser, mens Poul Christian Matt­hiessen, befolkningsekspert og pensioneret professor i demografi ved Københavns Universitet kalder det ”klart,” at lempelserne vil medføre, at der kommer flere indvandrere til Danmark fremover.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57