Kommunen.dk
MENU
33 kommuner havde i 2016 ingen udgifter til Folkemødet. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke var repræsenterede – nogle kommuner har eksempelvis fået de såkaldte Kommunekontaktråd (KKR) til at afholde udgifterne til udsendelse af borgmestre og kommunaldirektører.
Foto: Finn Frandsen / Ritzau Foto
33 kommuner havde i 2016 ingen udgifter til Folkemødet. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke var repræsenterede – nogle kommuner har eksempelvis fået de såkaldte Kommunekontaktråd (KKR) til at afholde udgifterne til udsendelse af borgmestre og kommunaldirektører. Foto: Finn Frandsen / Ritzau Foto

Nul til hundredtusinder: Så meget svinger kommunernes Folkemøde-udgifter

Nul til hundredtusinder: Så meget svinger kommunernes Folkemøde-udgifter

Høje udgifter til blandt andet boliger, fly og bespisning fik mange kommuners udgifter til Folkemødet 2016 til at svulme op.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

0 til 463.418 kr. Så meget svinger kommunernes udgifter til alt fra overnatning, taxier, færger, fly, øl, vin til mad, når repræsentanterne sendes til Folkemøde på Bornholm.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.