Politik fra rødderne

img

Nu går den sociale investeringsfond i luften

Efter to års forberedelser åbner den sociale investeringsfond. Kommuner kan fremover få et økonomisk sikkerhedsnet her, mens de afprøver nye løsninger. Aalborg er allerede i gang.

 penge

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Psykisk sårbare borgere kan være en udfordring at få i job. Der kan være mange ting i vejen, og det kan være svært at samle borgerne i ét tilbud – og hvis man gør, kan prisen være, at effekten udebliver, fordi der er for mange steder, der skal sættes ind. Kort sagt: Hvis tilbuddet ikke virker, har kommunen spildt pengene, der kunne have brugt bedre på en anden indsats, som måske virkede.

Derfor var Aalborg Kommune ikke sen til at slå til, da Fokus Folkeoplysning sammen med Den Sociale Kapitalfond foreslog en anden løsning. En løsning, hvor kommunen kun skal betale for de borgere, der rent faktisk kommer i uddannelse og job. Resten betaler nogle andre for.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57