Kommunen.dk
MENU

Nordjylland lancerer intelligent forsendelseskasse til blodprøver

Nordjylland lancerer intelligent forsendelseskasse til blodprøver

Region Nordjylland vil forbedre kvaliteten af blodprøver og analyser på det nye universitetshospital og bruger over syv millioner kroner på at udvikle en ny forsendelseskasse 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Et hurtigere og mere nøjagtigt svar på patientens blodprøve. Det er målet med den intelligente forsendelseskasse, som skal forbedre blodprøvens vej fra de praktiserende læger til analyselaboratoriet på sygehuset. Kassen skal være sporbar og følge med en robot, der kan pakke den ud. Projektet er støttet med fire millioner kroner fra Forebyggelsesfonden og er del af samarbejdet mellem Region Nordjylland og nordjyske Vægstforums om at udnytte byggeriet af Nyt Aalborg Universitetshospital til at styrke både den nordjyske sundhedssektor og erhvervslivet, forklarer regionsrådsformand Ulla Astman, der også er formand for det nordjyske Vækstforum.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.