Politik fra rødderne

Norddjurs Kommune afviser fællesindkøb

Der kan ikke høstes mere på udbud. I stedet skal man kigge på den samlede proces, såkaldt total cost. Derfor står Norddjurs uden for indkøbsfællesskaberne.

 indkøb

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

Der er en god grund til, at Norddjurs var en sort plet, da Kommunen lavede et danmarkskort over kommunale indkøbsfællesskaber. Det er for simpelt kun at kigge på produktprisen, når man går i udbud. Hvis man virkelig vil spare penge, skal man analysere hele arbejdsgangen. Det siger indkøbschef i Norddjurs Lars Glerup, der har valgt at stå uden for de gængse kommunale indkøbsfællesskaber.

”Det korte og det lange er, at debatten har været forkert. Regeringen fokuserer på, at kommunerne skal gå i udbud. Men de fleste kommuner har gjort det i lang tid, og når du har været i udbud, kan man ikke spare meget på priserne. Der, hvor der er noget at komme efter, er total cost – altså den samlede pris for hele processen,” siger Lars Glerup.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57