Politik fra rødderne

Nonbo som borgmester vil give LA ny mulighed

Skulle Venstre sætte sig på borgmesterposten i Næstved, ryger den ekskluderede Troels Christensen (LA) ind som suppleant i Folketinget.

Af Knud Abildtrup | [email protected]

Hvad der begyndte som et lokalpolitisk anliggende i Slagelse, har fået landspolitiske nuancer. Venstre ekskluderede for nylig byrådsmedlemmet Troels Christensen, der siden har meldt sig ind i Liberal Alliance. Og det kan gå hen og skabe nye flertalsmuligheder i Folketinget, hvor Liberal Alliance vil kunne danne flertal med regeringen uden om Enhedslisten.

I Liberal Alliance har man bemærket sig, at samme Troels Christensen faktisk er suppleant til Folketinget i Sjællands Storkreds – godt nok er han valgt for Venstre, men da mandatet er personligt, vil han kunne glide ind i Liberal Alliances ni mand store folketingsgruppe og blive nummer 10.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57