Kommunen.dk
MENU

Nødvendigt skift til decentral energi spænder ben for grøn omstilling

Nødvendigt skift til decentral energi spænder ben for grøn omstilling

Nok taler regeringen grønt, men den handler ikke grønt nok, mener mangeårig ekspert i vedvarende energi, som efterlyser en reel omstilling til vedvarende energi - især til gavn for slunkne kommunekasser og yderområder

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vi går lige nu og venter på det store teknologiske gennembrud, der med et slag kan gøre energien grøn og standse den negative indflydelse på klimaet. Men det er ikke  sandt, at teknologien ikke er parat endnu. Det eneste, der spænder ben for en grøn omstilling til vedvarende energi, er en god omgang myter og en stor portion lobbyarbejde. Det mener Preben Maegaard, som er mangeårig energiekspert både nationalt og internationalt og forstander for Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.