Kommunen.dk
MENU
Man kan sagtens føre god politik, selvom man ikke er en del af en minoritet, men vi tror, at en række perspektiver og vinkler går tabt, hvis vi ikke har en bred repræsentation af samfundet, fortæller Matthew Daniali, en af ansøgerne bag Politik for alle-kurset.
Man kan sagtens føre god politik, selvom man ikke er en del af en minoritet, men vi tror, at en række perspektiver og vinkler går tabt, hvis vi ikke har en bred repræsentation af samfundet, fortæller Matthew Daniali, en af ansøgerne bag "Politik for alle"-kurset.
Foto: Mino Danmark

Netværk hjælper mod digitalt had

Netværk hjælper mod digitalt had

Minoritetskandidater er særligt udsatte i valgkampen. Derfor arrangerer Mino Danmark, Kvinderådet og LGBT+ Danmark kurser til at klæde dem på til kommunal- og regionsrådsvalg.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det kræver en del forberedelse at blive klar til kommunalvalgkampen. Flere kommuner arrangerer derfor kurser for de kommende KV21-kandidater. Mino Danmark, Kvinderådet og LGBT+ Danmark har valgt at arrangere en række “Politik for alle”-kurser, der er særligt rettet mod minoritetskandidater.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.