Politik fra rødderne

Mørkets fyrster er på vej til kommunerne

Den nyligt udsprungne lobbyist Henriette Kjær er ikke i tvivl om, at spindoktorerne er kommet for at blive, og at der ligger stort jobpotentiale hos landets borgmestre og byrådspolitikere

 spin

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

BORNHOLM: Beviset ligger lige for: Siden S-SF-R satte sig ved regeringsroret er antallet af spindoktorer –eller særlige rådgivere, som Michael Ulveman hårdt holder på at kalde dem – steget fra 17 til 27. Det betyder mere end én spindoktor per minister.

Og den udvikling kan hverken betragtes som skidt eller i tilbagegang, mener den tidligere Konservative politiker og minister, Henriette Kjær, der selv var en af de første ministre under VK-regeringen, der ansatte en personlig rådgiver. For ganske nyligt valgte hun at sætte sig på den anden side af bordet, som lobbyist og kommunikationsansat i Ehrenberg Kommunikation:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57