Politik fra rødderne

Minister: Krise info var supplement

Uanset om kriseinfo.dk er der eller ej, bør kommunerne have styr på grundrobustheden i deres hjemmesider, siger forsvarsminister Nick Hækkerup (S).

 beredskab

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Kriseinfo.dk kunne klare en enorm belastning. Det har mange kommuner kunnet støtte sig til. Set i det lys er det så ikke et problem, at man lukker krisesiden?

Det, der er mit fokus, er, hvad borgerne gør; om de søger til kommunernes hjemmesider eller andre sider. Det har egentligt været sådan, at kriseinfo skulle være et alternativ til kommunernes egne hjemmesider, så kommunerne kunne tage det roligt med, hvordan servicen var på deres sider. Det har hele tiden været tænkt som et supplement, så den grundrobusthed, som kommunerne skal have i deres hjemmesider, håber jeg da, at de under alle omstændigheder vil sikre sig, at der er. Ikke bare af hensyn til det her, men jo også af hensyn til al den sagsbehandling og den aktivitet, som i øvrigt sker i kommunerne i de her år.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

It

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57