Politik fra rødderne

Minister afviser kritik af ressourceforløb

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) mener ikke, at der er grund til at tvivle på at de kommende ressourceforløb bliver en tidlig indsats

 førtidspension

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Udmøntningen af den politiske aftale om en reform af førtidspensionen er blevet mødt af hård kritik for at lægge op til en alt for begrænset adgang til de såkaldte ressourceforløb. En kritik som beskæftigelsesminister Mette Frederiksen nu afviser.

- Jeg deler ikke præmissen. Ressourceforløbene er en klar forbedring af den indsats, der i dag gives til borgere, der er i risiko for at blive førtidspensioneret. I dag handler det først og fremmest om at dokumenter alt det, som borgeren ikke kan. I ressourceforløbene handler det om at fokusere på, hvad muligheder man har, lyder det i et skriftligt svar til Kommunen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57