Politik fra rødderne

Står det til SF skal der maksimalt være tre  børn pr. voksen i vuggestuen og seks børn pr. voksen i børnehaven. Men hvad koster det egentlig?
Står det til SF skal der maksimalt være tre børn pr. voksen i vuggestuen og seks børn pr. voksen i børnehaven. Men hvad koster det egentlig?
Foto: Søren Bidstrup, Ritzau Scanpix

Minimumsnormeringer koster mellem 0,9 og 3,1 milliarder

Minimumsnormeringer kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, lyder det, men hvor dyrt bliver det egentlig? Det har en tænketank regnet på.

 børnepasning

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Når regeringen onsdag fremlægger sit forslag til finanslov, forventes det, at der vil være sat penge af til at indføre politisk bestemte minimumsnormeringer senest i 2025. 

SF har i hvert fald bebudet, at partiet vil se handling allerede i år, så hvis ikke normeringerne har fået plads i udspillet, bliver det en af de knaster, der vil få dagene til at gå med kaffe og blødt brød i Finansministeriet.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57