Politik fra rødderne

Middelfarts havnefront er forbilledlig

 kommentar

Af Redaktionen | [email protected]

Middelfart er smukt og bedårende anlagt ned til Lillebælt med kik til begge de to Lillebæltsbroer. Jeg boede der i 15 måneder som ung journalistelev i 1968-70 og oplevede dagligt den nye lillebæltsbro blive mere og mere færdig. Og har siden gennem nære venner haft god kontakt til Middelfart, hvorfor det også virkelig glæder mig at se, hvor godt den lille købstad har haft held til at udnytte sin fine havnefront og her skabe et helt nyt liv, som de færreste kan matche.
Jeg kan i skrivende stund ikke komme i tanke om nogen anden dansk provinsby, eller by for den sags skyld, der har håndteret havnemulighederne bedre. Kun svenske Helsingborg overgår med sin ypperlige havnefront med pragtfuldt nybyggeri, kulturhus, caféer, promenader og nu også tilføjet egentlig strandpromenade, med badebroer, scener, iskiosker, bænke en masse, fastnaglede liggestole, omklædningssnegle og jeg kunne blive ved. Jeg kan ikke huske noget sted i verden at have set den sag håndteret bedre, det er ren fornøjelse.

Næsten ligeså godt

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kultur


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57