Kommunen.dk
MENU

Middelfarts havnefront er forbilledlig

Middelfarts havnefront er forbilledlig

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Middelfart er smukt og bedårende anlagt ned til Lillebælt med kik til begge de to Lillebæltsbroer. Jeg boede der i 15 måneder som ung journalistelev i 1968-70 og oplevede dagligt den nye lillebæltsbro blive mere og mere færdig. Og har siden gennem nære venner haft god kontakt til Middelfart, hvorfor det også virkelig glæder mig at se, hvor godt den lille købstad har haft held til at udnytte sin fine havnefront og her skabe et helt nyt liv, som de færreste kan matche.
Jeg kan i skrivende stund ikke komme i tanke om nogen anden dansk provinsby, eller by for den sags skyld, der har håndteret havnemulighederne bedre. Kun svenske Helsingborg overgår med sin ypperlige havnefront med pragtfuldt nybyggeri, kulturhus, caféer, promenader og nu også tilføjet egentlig strandpromenade, med badebroer, scener, iskiosker, bænke en masse, fastnaglede liggestole, omklædningssnegle og jeg kunne blive ved. Jeg kan ikke huske noget sted i verden at have set den sag håndteret bedre, det er ren fornøjelse.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.