Kommunen.dk
MENU
Har du talt dine æg i dag, lyder det provokerende spørgsmål i en kampagne, der for nylig bragte Københavns Kommune ud i en såkaldt shitstorm.  Jeg synes, at det er en grænse­over­skridende og upassende kampagne, siger Nazila Kivi, skribent og redaktør på magasinet FRIKTION, til Information. Foto: Peter Klint / Polfoto
Har du talt dine æg i dag, lyder det provokerende spørgsmål i en kampagne, der for nylig bragte Københavns Kommune ud i en såkaldt 'shitstorm'. ”Jeg synes, at det er en grænse­over­skridende og upassende kampagne, siger Nazila Kivi, skribent og redaktør på magasinet FRIKTION, til Information. Foto: Peter Klint / Polfoto

”Man går tættere på borgerne end man har gjort tidligere”

”Man går tættere på borgerne end man har gjort tidligere”

Grænserne for, hvad kommu­nerne vil blande sig i, rykker sig. Bekymrende udvikling for borgernes privatliv, siger ekspert, der mener, kommunerne handler uden omtanke.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Har du talt dine æg i dag?' og ‘Svømmer de for langsomt?’ Sådan lød spørgsmålene til kvinder og mænd i den fødedygtige alder på de postkort, som Københavns Kommune i starten af oktober sendte ud med deres kampagnemateriale for at sætte fokus på fertilitet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.