Politik fra rødderne

Majoren overgiver sig aldrig

Helbredet satte egentlig et stop for Helge Adam Møllers karriere i Folketinget. Men i sidste uge takkede den 68-årige major alligevel ja til at stille op som kandidat for Konserva-tive i Herning.

 ugens uundgåelige

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Hvad fik dig til at ombestemme dig og alligevel stille op til Folketinget?

Jamen, det var fordi jeg havde nogle helbredsproblemer for at halvt års tiden siden, så jeg ikke kunne yde 100 procent. Derfor meldte jeg fra, og jeg tror, det var den 12. august, at jeg fik en opringning fra en overlæge inde på Rigshospitalet, hvor jeg havde været inde og gennemgå en 2 ½ timers lang undersøgelse fra top til tå. Det viste sig, at jeg var fuldstændig sund og rask, og han ville tegne en sundhedsforsikring til halv pris. Så pludselig ringede de fra Herning, mandag eftermiddag må det have været, og spurgte, om jeg eventuelt var interesseret i at blive opstillet der. Jeg tænkte mig ikke om i særligt lang tid, jeg tror, at det var tre-fire sekunder, og så sagde jeg ja.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57