Politik fra rødderne

Løkke om reformtilbud: Det lader sig ikke gøre

Regeringen må gøre flere indrømmelser, hvis Venstre skal gå med på en reform, understregede Lars Løkke Rasmussen ved sin tale på Folkemødet. 

 partiledertale

Af Redaktionen | [email protected]

Reformforhandlingerne var endnu engang i fokus, da Lars Løkke Rasmussen lørdag holdt sin partiledertale på Folkemødet. Tidligere i dag gav regeringen et bud på en samlet reformpakke, som blandt andet indeholder en håndsrækning til Venstre i form af skattelettelser til erhvervslivet, men tilbuddet har ikke overbevist den forhenværende statsminister. Under sin tale fastslog han, at regeringens taktik med en samlet pakke ikke har gjort deres politik mere spiselig:

- Det er en blind vej at lave en helhedsløsning. Jeg har arbejdet på det i uger – det lader sig ikke gøre med en frist, der hedder 1. juli.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57