Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Ligheden mellem regneark og regndans

Debat/ Ligheden mellem regneark og regndans

21. aug. 2016
DORTE TOFT
DORTE TOFT
”Det nærmeste, Danmark er kommet til en eksportsucces, er måske ikke noget at være særlig glad for: Nogle af vores alt for få, men allerbedste teknologieksperter drog over Atlanten og blev der. Nogle af vores alt for få, men allerbedste tech-iværksættere er også draget over Atlanten og skaber hundredvis af nye job – udenfor Danmark.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Teknologi kan være uimodståelig. På regnearket høstes store besparelser, om det så gælder it hos Skat, robotstøvsugere hos pensionister eller regionernes telemedicin. Problemet er, at regnearkene ofte har en del til fælles med regndans. Det handler om besværgelser grundet uvidenhed i relation til teknologi og virkelighedens verden. Men besparelsen – om reel eller regndans – forpligter i budgettet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.