Kommunen.dk
MENU
Cityassistenten på arbejde i Aarhus Midtby. Mange tror, at unge med anden etnisk oprindelse er de mest uopdragne, men det er oftest folk i 40-60 års alderen i lidt for store biler. De kan være en prøvelse, fordi de vil ikke nedværdige sig til at tale med os, fortæller Jimmy Danielsen.
Cityassistenten på arbejde i Aarhus Midtby. "Mange tror, at unge med anden etnisk oprindelse er de mest uopdragne, men det er oftest folk i 40-60 års alderen i lidt for store biler. De kan være en prøvelse, fordi de vil ikke nedværdige sig til at tale med os," fortæller Jimmy Danielsen.
Foto: Sofie Lind

Lav nogle flere p-pladser, så vi ryger ud i færre konflikter

Lav nogle flere p-pladser, så vi ryger ud i færre konflikter

Jeg elsker mit job, men ... hvis det bare var en krigszone at komme på arbejde, så gad jeg det ikke - ikke til den løn, yder det fra en cityassistent.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.


Serie: Jeg elsker mit job, men …

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.