dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Thomas Medom blev som teenager politisk aktiv, fordi det vakte hans vrede og frustration at se, hvor mange hjemløse der var. Det betyder derfor meget for ham, at han nu er rådmand for sociale forhold. 
Foto: Peter Klint / Polfoto
Thomas Medom blev som teenager politisk aktiv, fordi det vakte hans vrede og frustration at se, hvor mange hjemløse der var. Det betyder derfor meget for ham, at han nu er rådmand for sociale forhold. Foto: Peter Klint / Polfoto

Langt fra Borgen – tæt på løsningerne

Langt fra Borgen – tæt på løsningerne

SF’eren Thomas Medom er rådmand i Aarhus, initiativtager til et projekt, der kombinerer praktik og sprogundervisning, og ikke interesseret i at få sin daglige gang på Christiansborg. Han vil lave politik tæt på borgerne, og nu handler det om at få flygtninge i arbejde.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Thomas Medom er ikke i politik for at komme til tops. I hvert fald ikke længere. 2008-2012 var han folketingskandidat for SF i Aarhus, men uden held, og i fremtiden kommer vi ikke til at se ham smile til de aarhusianske borgere fra lygtepæle i hele kommunen, når der er valg til pladserne på Borgen. Han har tidligere været inde og snuse til livet som folketingsmedlem i forbindelse med en åbningsdebat, og det var med til at give klarsyn.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier