Lær at lytte til stilheden

Det tager kun fem minutter om dagen. Og så er det lige meget, om man vælger æbler eller kage. Kommunen er taget med køkkenpersonale på mindfulnesskursus.

 ledelse

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Vi er i et lille lokale ved centralkøkkenet i De Gamles By på Nørrebro, København. Et vindue er åbnet på vid gab, og uden for triller fuglene glade om kap med grædende babyer og udsugningen fra køkkenet, en konstant baggrundsstøj i den halvanden time, kurset i mindfulness varer. Og varmen, lydene i baggrunden, svedige håndflader og døre, der åbnes og lukkes, er noget af det, vi skal lære ikke at dvæle ved, men bare lade glide videre. For mindfulness handler om at lade ting passere og være bevidst om det, man gør, mens man gør det. Og jeg får at vide, at det i hverdagen kan klares med fem til ti minutters træning.

”Vi skal starte med at lytte til de stille punkter. I løbet af i dag vil jeg lægge nogle stille punkter, nogle pauser ind, og så skal i lægge mærke til dem. Man kan bruge stilheden for ligesom at gennemhulle hverdagen,” siger Martin Ehrensvärd, mindfulnessinstruktør i HR-huset What is Pink?, som skal styre slagets gang i dag.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

HR & uddannelse

Organisation & ledelse

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57