Kommunen.dk
MENU

Lær at lytte til stilheden

Lær at lytte til stilheden

Det tager kun fem minutter om dagen. Og så er det lige meget, om man vælger æbler eller kage. Kommunen er taget med køkkenpersonale på mindfulnesskursus.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vi er i et lille lokale ved centralkøkkenet i De Gamles By på Nørrebro, København. Et vindue er åbnet på vid gab, og uden for triller fuglene glade om kap med grædende babyer og udsugningen fra køkkenet, en konstant baggrundsstøj i den halvanden time, kurset i mindfulness varer. Og varmen, lydene i baggrunden, svedige håndflader og døre, der åbnes og lukkes, er noget af det, vi skal lære ikke at dvæle ved, men bare lade glide videre. For mindfulness handler om at lade ting passere og være bevidst om det, man gør, mens man gør det. Og jeg får at vide, at det i hverdagen kan klares med fem til ti minutters træning.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.