Politik fra rødderne

Køge overvejer retssag mod Agens

Der er ingen penge i boet efter det konkursramte jobcenter Agens. Nu overvejer Køge Kommune at trække det hollandske moderselskab i retten for at få sit tilgodehavende på 15 millioner kroner.

 økonomi

Af Carsten Terp Beck Nilsson | [email protected]

Regningerne ligger i dynger i det krakkede jobcenter Agens, men der er ingen penge at betale med. Så hvis Køge Kommune skal gøre sig håb om at få sit mellemværende på  15 millioner kroner, må den lægge sag an mod Agens’ hollandske moderselskab.

Kurator Torsten Vagn Hansen har netop afsluttet sine undersøgelser af boet efter det private jobcenter, der gik konkurs, da Køge Kommune i januar stoppede betalingerne til selskabet. Kuratoren konkluderer, at boet ikke har nogen midler og derfor ikke er i stand til at forfølge de krav, der ligger.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57