Kommunen.dk
MENU
 “Vi har lavet en opgørelse over forsinkelserne, der handler om kompenseringen. Og vi har fået adresseret incitamenterne, der handlede om, om vi nu virkelig havde en interesse i, at der var forsinkelser. Vi har lavet en ny plan, som vi tror på, opremsede Eva Berneke i sit oplæg til de omkring 80-90 fremmødte i salen. Foto: KMD
“Vi har lavet en opgørelse over forsinkelserne, der handler om kompenseringen. Og vi har fået adresseret incitamenterne, der handlede om, om vi nu virkelig havde en interesse i, at der var forsinkelser. Vi har lavet en ny plan, som vi tror på,” opremsede Eva Berneke i sit oplæg til de omkring 80-90 fremmødte i salen. Foto: KMD

KMD på charmeoffensiv: ”Vi har hånden på kogepladen nu”

KMD på charmeoffensiv: ”Vi har hånden på kogepladen nu”

Danmarks største kommunale it-leverandør, KMD, vil overbevise alle om, at det er tid til at se fremad. Kommunen har fulgt KMD-charmeoffensiv målrettet de kommunale embedsfolk på en it-konference i Aarhus.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

- Jeg tænkte at starte med det, der har fyldt i min dagligdag gennem det sidste lange stykke tid. Jeg er blevet helt træt af at se på billederne i aviserne, hvor jeg ser rigtig træt ud.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.