Kommunen.dk
MENU
Det nye stadion i Silkeborg JYSK Park bliver ifølge borgmester Steen Vindum det mest moderne i Danmark. Det forventes at stå klar til superligabold i 2016. Ti millioner kroner af finansieringen kommer fra JYSK-koncernen, der har betalt for stadionnavnet. 
Foto: presse
Det nye stadion i Silkeborg 'JYSK Park' bliver ifølge borgmester Steen Vindum det mest moderne i Danmark. Det forventes at stå klar til superligabold i 2016. Ti millioner kroner af finansieringen kommer fra JYSK-koncernen, der har betalt for stadionnavnet. Foto: presse

Klubber tjener millioner på kommunale stadionnavne

Klubber tjener millioner på kommunale stadionnavne

Det er blevet hipt for kommunerne at sælge navneretten på deres stadion til en fodboldklub, som så sælger den videre og får profitten. Men har kommunerne ikke sikret sig markedspriser, ligner det vennetjenester, fastslår jurister.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Essex Park, Jokri Park, Monjasa Park.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.