Politik fra rødderne

Det nye stadion i Silkeborg JYSK Park bliver ifølge borgmester Steen Vindum det mest moderne i Danmark. Det forventes at stå klar til superligabold i 2016. Ti millioner kroner af finansieringen kommer fra JYSK-koncernen, der har betalt for stadionnavnet. 
Foto: presse
Det nye stadion i Silkeborg 'JYSK Park' bliver ifølge borgmester Steen Vindum det mest moderne i Danmark. Det forventes at stå klar til superligabold i 2016. Ti millioner kroner af finansieringen kommer fra JYSK-koncernen, der har betalt for stadionnavnet. Foto: presse

Klubber tjener millioner på kommunale stadionnavne

Det er blevet hipt for kommunerne at sælge navneretten på deres stadion til en fodboldklub, som så sælger den videre og får profitten. Men har kommunerne ikke sikret sig markedspriser, ligner det vennetjenester, fastslår jurister.

 fodbold for folket

Af Morten Munkholm | [email protected]

Essex Park, Jokri Park, Monjasa Park.

I løbet af de seneste ti år har stort set alle danske superligastadioner ændret navn til noget med en sponsor. Kun i Brøndby og Farum har deres stadioner beholdt de originale navne, men det er nok kun et spørgsmål om tid, da klubberne begge steder har frikøbt deres navnerettigheder for at sælge dem videre.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57