Kommunen.dk
MENU

Debat/ Kaos i gadelygtens skær

Debat/ Kaos i gadelygtens skær

25. nov. 2012
Morten Uhrenholdt
MORTEN UHRENHOLDT
JOURNALIST
DK MEDIER
Email

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Da jeg kom ned på gaden mandag morgen, havde kommunen sat skilte op i den ene side af gaden. Nu var det forbudt at parkere dér – en strækning på 3-400 meter, så der manglede pludselig et halvt hundrede parkeringspladser.

Jeg boede dengang på Vesterbro i København - en af hovedstadens tættest befolkede bydele, hvor der var - og er - rift om hver en kvadratcentimeter asfalt. Kom man sent hjem fra arbejde, så kunne man sagtens risikere at skulle parkere rigtig langt fra boligen. Et sådant pludseligt parkeringsforbud skaber derfor lokal panik, og beboerne må imødese ugers, måneders trængsler med at komme af med bilen. Men kommunen skulle i gang med en tiltrængt opretning af fortovene, så der var ingen kære mor.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.