Politik fra rødderne

Journalist får pris for indsigtsfuld og nuanceret klimadebat

For første gang bliver årets Energi- og miljøpris givet til en enkeltperson

 navne

Af Redaktionen | [email protected]

Mens mange medier har skruet ned for dækningen af klima- og energiudfordringerne, holder Jørgen Steen Nielsen liv i den nuancerede klimadebat med artikler og bøger præget af indsigt og engagement. Derfor giver Energiforum Danmark årets Energi- og miljøpris til Jørgen Steen Nielsen.

- Det er ikke altid, at man er enig med Jørgen Steen Nielsens holdninger til klima- og energipolitikken, men hans dækning af klima- og energiområdet afføder stor respekt, for man er altid sikker på at få en aktuel, velunderbygget og nuanceret historie med relevans og visioner. Jørgen Steen Nielsen har med sine artikler og bøger været med til at løfte og kvalificere klimadebatten i Danmark, siger Energiforum Danmarks formand Mads Bo Bojesen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57