Kommunen.dk
MENU

”Jeg vil sige det samme som Helle Thorning”

”Jeg vil sige det samme som Helle Thorning”

Socialdemokraterne vil sikre, at færre falder ud af dagpengesystemet. Hvordan det skal ske, vil ikke stå mejslet i sten frem mod folketingsvalget, siger Maja Panduro, politisk ordfører for S.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Dele af fagbevægelsen frygter et dagpengevalg, da de mener, at DF vil stå stærkt med udsagn om at ville løse dagpengeproblemet nu. Er du ikke nervøs for et valg, hvor S ikke kan sige klart og præcist, hvad partiet vil med dagpengene?

- Hvis man kigger på, hvor vi hver især står, så var det DF, der opfandt dagpengereformen. Og så jeg vil sige det samme som Helle Thorning: Hvis man ønsker et andet dagpengesystem, så skal man stemme på dem, der hele tiden har været imod dagpengereformen og har brugt tre milliarder kroner på at skaffe forsørgelse til dem, der er faldet ud af dagpengesystemet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.